Menu
Your Cart

POLETNI DELOVNI ČAS

26.6.2924 - 30.8.2024

PONEDELJEK - PETEK   9:00 -14:00


Eva Calòr

Brand: Eva Calòr Model: EC_Arianna
Arianna ZRAKOTESNA Vrhnja plošča debeline 5 mmPrednja plošča vrat iz stekla s črnim sitotiskomVermikulitna zgorevalna komoraZrakotesna pečTrojno nastavljivo zgorevanjeNastavljanje zgorevalnega zrakaOdstranljiv predal za pepel za zbiranje pepela v ločenem predelkuZgornji zadnji izpust pli..
0.00 €
Brez DDV:0.00 €
Brand: Eva Calòr Model: EC_Biagio
Biagio Prednja plošča vrat iz stekla s črnim sitotiskomVermikulitna zgorevalna komoraNastavljanje zgorevalnega zrakaOdstranljive ročice..
0.00 €
Brez DDV:0.00 €
Brand: Eva Calòr Model: EC_Brando
Brando Vrhnja plošča debeline 5 mmPrednja plošča vrat iz stekla s črnim sitotiskomVermikulitna zgorevalna komoraNastavljanje zgorevalnega zrakaOdstranljiv predal za pepel za zbiranje pepela v ločenem predelkuZgornji izpust plinovPriložen daljinski upravljalnik..
0.00 €
Brez DDV:0.00 €
Brand: Eva Calòr Model: EC_Carlo
Carlo Prednja plošča vrat iz stekla s črnim sitotiskomVermikulitna zgorevalna komoraNastavljanje zgorevalnega zrakaMožnost sesanja zgorevalnega zraka od zunajOdpiranje vrat gor-dol z možnostjo nagibnega dostopa do 40% za priročno čiščenje steklaIzbirni prezračevalni komplet dostopen iz ..
0.00 €
Brez DDV:0.00 €
Brand: Eva Calòr Model: EC_Checco_11
Checco 11 Prednja plošča vrat iz stekla s črnim sitotiskomKompaktni H.49 cm P.44 cmVermikulitna zgorevalna komoraNastavljanje zgorevalnega zrakaPredal za pepel za predelavo pepela..
0.00 €
Brez DDV:0.00 €
Brand: Eva Calòr Model: EC_Checco_8
Checco 8 Prednja plošča vrat iz stekla s črnim sitotiskomKompaktni H.49 cm P.44 cmVermikulitna zgorevalna komoraNastavljanje zgorevalnega zrakaPredal za pepel za predelavo pepela..
0.00 €
Brez DDV:0.00 €
Brand: Eva Calòr Model: EC_Dafne
Dafne Jeklena plošča namenjena v celoti za kuhanjeVrata iz dvojnega steklaTermometer pečicePladenj v dobaviCamera di combustione in pietra refrattariaNastavljanje zgorevalnega zrakaOdstranljiv predal za pepel za zbiranje pepela v ločenem predelkuZgornji - stranski - zadnji izpust plinov..
0.00 €
Brez DDV:0.00 €
Brand: Eva Calòr Model: EC_Denise
Denise ZRAKOTESNA - NEODVISNA KANALA Obloga iz stekla Prednja plošča vrat iz stekla s črnim sitotiskom Varčevanje s prostorom Prisilno zračenje 5 delovnih moči Zaslon z menijev v 6 jezikih Kurišče iz litega železa Zrakotesna peč Predal za pepel za predelavo pepela Odstranljive ročice K..
0.00 €
Brez DDV:0.00 €
Brand: Eva Calòr Model: EC_Diego_11
Diego 11 DVOSTRANSKA: SPREDNJA-ZADNJA VRATA Dvostranska: sprednja-zadnja vrataPrednja plošča vrat iz stekla s črnim sitotiskomKompaktni H.49 cm P.39 cmVermikulitna zgorevalna komoraNastavljanje zgorevalnega zrakaPredal za pepel za predelavo pepela..
0.00 €
Brez DDV:0.00 €
Brand: Eva Calòr Model: EC_Diego_8
Diego 8 DVOSTRANSKA: SPREDNJA-ZADNJA VRATA Dvostranska: sprednja-zadnja vrataPrednja plošča vrat iz stekla s črnim sitotiskomKompaktni H.49 cm P.39 cmVermikulitna zgorevalna komoraNastavljanje zgorevalnega zrakaPredal za pepel za predelavo pepela..
0.00 €
Brez DDV:0.00 €
Brand: Eva Calòr Model: EC_Perla
Diletta ZRAKOTESNA Obdelani boki z velikim premerom Prednja plošča vrat iz stekla s črnim sitotiskom Varčevanje s prostorom Prisilno zračenje 5 delovnih moči Železna zgorevalna komora Kurišče iz litega železa Zrakotesna peč Predal za pepel za predelavo pepela Odstranljive ročice Dvojna..
0.00 €
Brez DDV:0.00 €
Brand: Eva Calòr Model: EC_Diva
Diva ZRAKOTESNA Obdelani boki z velikim premerom Vrhnja plošča debeline 8 mm Prednja plošča vrat iz stekla s črnim sitotiskom Varčevanje s prostorom Prisilno zračenje 5 delovnih moči Zaslon z menijev v 6 jezikih Železna zgorevalna komora Kurišče iz litega železa Zrakotesna peč Nepresta..
0.00 €
Brez DDV:0.00 €
Prikazujem 1 od 12 do 40 (4 strani)