Menu
Your Cart

POLETNI DELOVNI ČAS

26.6.2924 - 30.8.2024

PONEDELJEK - PETEK   9:00 -14:00


Kaminske peči - Slim

Brand: Eva Calòr Model: EC_Denise
Denise ZRAKOTESNA - NEODVISNA KANALA Obloga iz stekla Prednja plošča vrat iz stekla s črnim sitotiskom Varčevanje s prostorom Prisilno zračenje 5 delovnih moči Zaslon z menijev v 6 jezikih Kurišče iz litega železa Zrakotesna peč Predal za pepel za predelavo pepela Odstranljive ročice K..
0.00 €
Brez DDV:0.00 €
Brand: Eva Calòr Model: EC_Perla
Diletta ZRAKOTESNA Obdelani boki z velikim premerom Prednja plošča vrat iz stekla s črnim sitotiskom Varčevanje s prostorom Prisilno zračenje 5 delovnih moči Železna zgorevalna komora Kurišče iz litega železa Zrakotesna peč Predal za pepel za predelavo pepela Odstranljive ročice Dvojna..
0.00 €
Brez DDV:0.00 €
Brand: Eva Calòr Model: EC_Diva
Diva ZRAKOTESNA Obdelani boki z velikim premerom Vrhnja plošča debeline 8 mm Prednja plošča vrat iz stekla s črnim sitotiskom Varčevanje s prostorom Prisilno zračenje 5 delovnih moči Zaslon z menijev v 6 jezikih Železna zgorevalna komora Kurišče iz litega železa Zrakotesna peč Nepresta..
0.00 €
Brez DDV:0.00 €
Brand: Eva Calòr Model: EC_Matilde
Matilde Varčevanje s prostorom Prisilno zračenje 5 delovnih moči Zaslon z menijev v 6 jezikih Kanalizacija SELECT Zgornji zadnji izpust plinov Možnost pritrjevanja na steno Varnostni termostat Možnost zunanjega termostata Varnostno tlačno stikalo Časovni termostat..
0.00 €
Brez DDV:0.00 €
Brand: Eva Calòr Model: EC_Perla
Perla Obloga s prednjo stranjo iz ukrivljenega jekla Varčevanje s prostorom Prisilno zračenje 5 delovnih moči Zaslon z menijev v 6 jezikih Železna zgorevalna komora Odstranljive ročice Stranski zadnji izpust plinov Varnostni termostat Možnost zunanjega termostata Varnostno tlačno stikal..
0.00 €
Brez DDV:0.00 €
Brand: Eva Calòr Model: EC_RACHELE
Rachele ZRAKOTESNA - NEODVISNA KANALA Obloga iz kamna Prednja plošča vrat iz stekla s črnim sitotiskom Varčevanje s prostorom Prisilno zračenje 5 delovnih moči Zaslon z menijev v 6 jezikih Kurišče iz litega železa Zrakotesna peč Predal za pepel za predelavo pepela Odstranljive ročice K..
0.00 €
Brez DDV:0.00 €
Brand: Eva Calòr Model: EC_Viola
Viola ZRAKOTESNA - NEODVISNA KANALA Prednja plošča vrat iz stekla s črnim sitotiskom Varčevanje s prostorom Prisilno zračenje 5 delovnih moči Zaslon z menijev v 6 jezikih Kurišče iz litega železa Zrakotesna peč Predal za pepel za predelavo pepela Odstranljive ročice Kanalizacija PREMIUM..
0.00 €
Brez DDV:0.00 €
Prikazujem 1 od 7 do 7 (1 strani)