Menu
Your Cart

Eva Calòr

Brand: Eva Calòr Model: EC_Denise
Denise ZRAKOTESNA - NEODVISNA KANALA Obloga iz stekla Prednja plošča vrat iz stekla s črnim sitotiskom Varčevanje s prostorom Prisilno zračenje 5 delovnih moči Zaslon z menijev v 6 jezikih Kurišče iz litega železa Zrakotesna peč Predal za pepel za predelavo pepela Odstranljive ročice K..
0.00 €
Brez DDV:0.00 €
Brand: Eva Calòr Model: EC_Perla
Diletta ZRAKOTESNA Obdelani boki z velikim premerom Prednja plošča vrat iz stekla s črnim sitotiskom Varčevanje s prostorom Prisilno zračenje 5 delovnih moči Železna zgorevalna komora Kurišče iz litega železa Zrakotesna peč Predal za pepel za predelavo pepela Odstranljive ročice Dvojna..
0.00 €
Brez DDV:0.00 €
Brand: Eva Calòr Model: EC_Diva
Diva ZRAKOTESNA Obdelani boki z velikim premerom Vrhnja plošča debeline 8 mm Prednja plošča vrat iz stekla s črnim sitotiskom Varčevanje s prostorom Prisilno zračenje 5 delovnih moči Zaslon z menijev v 6 jezikih Železna zgorevalna komora Kurišče iz litega železa Zrakotesna peč Nepresta..
0.00 €
Brez DDV:0.00 €
Brand: Eva Calòr Model: EC_HEIDI
Heidi Obloga iz jekla cilindrične oblike z zmanjšanim premerom Vrhnja plošča iz keramike Prednja plošča vrat iz stekla s črnim sitotiskom Prisilno zračenje 5 delovnih moči Zaslon z menijev v 6 jezikih Predal za pepel za predelavo pepela Odstranljive ročice Varnostni termostat Možnost zunan..
0.00 €
Brez DDV:0.00 €
Brand: Eva Calòr Model: EC_IRMA_PLUS
NEODVISNA KANALA Prednja plošča vrat iz stekla s črnim sitotiskom Prisilno zračenje 5 delovnih moči Zaslon z menijev v 6 jezikih Predal za pepel za predelavo pepela Odstranljive ročice Kanalizacija PREMIUM (dvojno prezračevanje) Zgornji zadnji izpust plinov Varnostni termostat Možnost zuna..
0.00 €
Brez DDV:0.00 €
Brand: Eva Calòr Model: EC_KALI
Kali Prisilno zračenje 5 delovnih moči Predal za pepel za predelavo pepela Odstranljive ročice Varnostni termostat Možnost zunanjega termostata Varnostno tlačno stikalo Časovni termostat..
0.00 €
Brez DDV:0.00 €
Brand: Eva Calòr Model: EC_KAREN
Karen REZERVORAR 45 KG Prednja plošča vrat iz stekla s črnim sitotiskom Prisilno zračenje Rezervoar za pelete 45 kg 5 delovnih moči Zaslon z menijev v 6 jezikih Predal za pepel za predelavo pepela Odstranljive ročice Varnostni termostat Možnost zunanjega termostata Varnostno tlačno stikal..
0.00 €
Brez DDV:0.00 €
Brand: Eva Calòr Model: EC_KARINA
Karina REZERVORAR 25 KG Prednja plošča vrat iz stekla s črnim sitotiskom Prisilno zračenje Rezervoar za pelete 25 kg 5 delovnih moči Zaslon z menijev v 6 jezikih Predal za pepel za predelavo pepela Odstranljive ročice Varnostni termostat Možnost zunanjega termostata Varnostno tlačno stika..
0.00 €
Brez DDV:0.00 €
Brand: Eva Calòr Model: EC_LUCILLA
Lucilla Obloga iz jekla in dragocenimi vstavki Prisilno zračenje 5 delovnih moči Zaslon z menijev v 6 jezikih Predal za pepel za predelavo pepela Zgornji zadnji izpust plinov Varnostni termostat Možnost zunanjega termostata Varnostno tlačno stikalo Časovni termostat..
0.00 €
Brez DDV:0.00 €
Brand: Eva Calòr Model: EC_Matilde
Matilde Varčevanje s prostorom Prisilno zračenje 5 delovnih moči Zaslon z menijev v 6 jezikih Kanalizacija SELECT Zgornji zadnji izpust plinov Možnost pritrjevanja na steno Varnostni termostat Možnost zunanjega termostata Varnostno tlačno stikalo Časovni termostat..
0.00 €
Brez DDV:0.00 €
Brand: Eva Calòr Model: EC_Perla
Perla Obloga s prednjo stranjo iz ukrivljenega jekla Varčevanje s prostorom Prisilno zračenje 5 delovnih moči Zaslon z menijev v 6 jezikih Železna zgorevalna komora Odstranljive ročice Stranski zadnji izpust plinov Varnostni termostat Možnost zunanjega termostata Varnostno tlačno stikal..
0.00 €
Brez DDV:0.00 €
Brand: Eva Calòr Model: EC_RACHELE
Rachele ZRAKOTESNA - NEODVISNA KANALA Obloga iz kamna Prednja plošča vrat iz stekla s črnim sitotiskom Varčevanje s prostorom Prisilno zračenje 5 delovnih moči Zaslon z menijev v 6 jezikih Kurišče iz litega železa Zrakotesna peč Predal za pepel za predelavo pepela Odstranljive ročice K..
0.00 €
Brez DDV:0.00 €
Prikazujem 1 od 12 do 15 (2 strani)