Menu
Your Cart

POLETNI DELOVNI ČAS

26.6.2924 - 30.8.2024

PONEDELJEK - PETEK   9:00 -14:00


Kaminske peči

Brand: Romotop Model: ALEDO
Eleganten dizajn kaminske peči, velika vrata z razcvetnim ognjem. Kaminska peč ALEDO lahko v vsakem prostoru ustvari čarobne trenutke...
0.00 €
Brez DDV:0.00 €
Brand: Eva Calòr Model: EC_Arianna
Arianna ZRAKOTESNA Vrhnja plošča debeline 5 mmPrednja plošča vrat iz stekla s črnim sitotiskomVermikulitna zgorevalna komoraZrakotesna pečTrojno nastavljivo zgorevanjeNastavljanje zgorevalnega zrakaOdstranljiv predal za pepel za zbiranje pepela v ločenem predelkuZgornji zadnji izpust pli..
0.00 €
Brez DDV:0.00 €
Brand: Hark Model: AVENSO ECOplus
Kaminska peč AVENSO je trajnožareča peči z avtomatskim uravnavanjem zraka in litoželeznim kuriščem in integriranim filtrom prašnih delcev...
0.00 €
Brez DDV:0.00 €
Brand: Eva Calòr Model: EC_Brando
Brando Vrhnja plošča debeline 5 mmPrednja plošča vrat iz stekla s črnim sitotiskomVermikulitna zgorevalna komoraNastavljanje zgorevalnega zrakaOdstranljiv predal za pepel za zbiranje pepela v ločenem predelkuZgornji izpust plinovPriložen daljinski upravljalnik..
0.00 €
Brez DDV:0.00 €
Brand: Eva Calòr Model: EC_Denise
Denise ZRAKOTESNA - NEODVISNA KANALA Obloga iz stekla Prednja plošča vrat iz stekla s črnim sitotiskom Varčevanje s prostorom Prisilno zračenje 5 delovnih moči Zaslon z menijev v 6 jezikih Kurišče iz litega železa Zrakotesna peč Predal za pepel za predelavo pepela Odstranljive ročice K..
0.00 €
Brez DDV:0.00 €
Brand: Eva Calòr Model: EC_Perla
Diletta ZRAKOTESNA Obdelani boki z velikim premerom Prednja plošča vrat iz stekla s črnim sitotiskom Varčevanje s prostorom Prisilno zračenje 5 delovnih moči Železna zgorevalna komora Kurišče iz litega železa Zrakotesna peč Predal za pepel za predelavo pepela Odstranljive ročice Dvojna..
0.00 €
Brez DDV:0.00 €
Brand: Eva Calòr Model: EC_Diva
Diva ZRAKOTESNA Obdelani boki z velikim premerom Vrhnja plošča debeline 8 mm Prednja plošča vrat iz stekla s črnim sitotiskom Varčevanje s prostorom Prisilno zračenje 5 delovnih moči Zaslon z menijev v 6 jezikih Železna zgorevalna komora Kurišče iz litega železa Zrakotesna peč Nepresta..
0.00 €
Brez DDV:0.00 €
Prikazujem 1 od 12 do 109 (10 strani)