Menu
Your Cart

Štedilniki na drva


Brand: Eva Calòr Model: EC_Dafne
Dafne Jeklena plošča namenjena v celoti za kuhanjeVrata iz dvojnega steklaTermometer pečicePladenj v dobaviCamera di combustione in pietra refrattariaNastavljanje zgorevalnega zrakaOdstranljiv predal za pepel za zbiranje pepela v ločenem predelkuZgornji - stranski - zadnji izpust plinov..
0.00 €
Brez DDV:0.00 €
Brand: Eva Calòr Model: EC_Elvira
Elvira Pečica iz nerjavečega jeklaTermometer pečiceRešetke za naslon pladnjev v dobaviVermikulitna zgorevalna komoraNastavljanje zgorevalnega zrakaPredal za pepel za predelavo pepelaZgornji izpust plinov..
0.00 €
Brez DDV:0.00 €
Brand: Eva Calòr Model: EC_Nausica
Nausica Piano cottura in ghisaVrata iz dvojnega steklaTermometer pečicePladenj v dobaviŽelezna zgorevalna komoraNastavljanje zgorevalnega zrakaOdstranljiv predal za pepel za zbiranje pepela v ločenem predelkuZgornji - stranski izpust plinov..
0.00 €
Brez DDV:0.00 €
Brand: Eva Calòr Model: EC_Penelope
Penelope Jeklena plošča namenjena v celoti za kuhanjeVrata iz dvojnega steklaTermometer pečicePladenj v dobaviCamera di combustione in pietra refrattariaNastavljanje zgorevalnega zrakaOdstranljiv predal za pepel za zbiranje pepela v ločenem predelkuZgornji - stranski - zadnji izpust pli..
0.00 €
Brez DDV:0.00 €
Brand: Dall Zotto Model: Regina_350
Štedilnik na drva z zunanjo oblogo iz majolike, pečico s panoramskim steklom in velikim predalom za drva. Veliko ognjišče in vrata kurišča iz litega železa s panoramskim keramičnim steklom. Litoželezna plošča dvojne debeline. Primarni in sekundarni zrak ter dvojno izgorevanje...
0.00 €
Brez DDV:0.00 €
Brand: Dall Zotto Model: Regina_631
Štedilnik na drva, namenjen samostojnemu ogrevanju hiše. Zunanja obloga iz majolike. Velika panoramska pečica. Dvojna debelina litoželezne plošče...
0.00 €
Brez DDV:0.00 €
Brand: Eva Calòr Model: EC_Wanda
Wanda Pečica iz nerjavečega jeklaTermometer pečiceOdstranljivi nosilci za pladnjeAluminijski pladenj v dobaviRešetke za naslon pladnjev v dobaviSistem za zmanjšanje zgorevalne komore v poletnem časuMožnost proste postavitve ali vgrajevanjaOdstranljiv predal za pepel za zbiranje pepela v..
0.00 €
Brez DDV:0.00 €
Brand: Hark Model: WINSTON
HARK Kaminska peč - WINSTON   Obseg dobave: HARK WINSTON SLO navodila za uporabo Tehnični podatki: ..
0.00 €
Brez DDV:0.00 €
Prikazujem 1 od 8 do 8 (1 strani)