Menu
Your Cart

Flamme Blog RSS Feed

16 feb. Peč HARK 44-5.Roma GT ECOplus je več kot le kamin
admin 0 256
Ste si že od nekdaj želeli kamin, s katerim lahko pripravite okusen kruh, hrustljavo pečenko ali slastno pico? Peč na drva HARK 44-5.Roma GT ECOplus uresničuje vaše sanje. Izkusite, kako fascinanten je lahko ogenj, in uživajte v dvakratnem užitku s t..
28 nov. Inšpektorji že petim prepovedali kurjenje! Čaka vas zares gromozanska kazen…
admin 0 1052
Uredba o emisiji snovi v zrak, iz malih in srednjih kurilnih naprav, je bila sicer sprejeta že leta 2013. Določa, da se lahko v mali kurilni napravi uporablja le naravni les in lesni ostanki, v katerih delež mase vode na maso vlažnega lesa ne sme pre..
01 nov. Kdo je Exodraft?
admin 0 767
  Exodraft je Dansko podjetje, ki že več kot 60 let razvija, proizvaja in prodaja ventilatorje za odvod dimnih plinov. S prodajnim trgom v več kot 40 državah ima najširšo in najsodobnejšo paleto izdelkov na trgu. Exodraft je vodilno podjetje  po..
31 okt. Zakaj je steklo mojega kamina črno?
admin 0 4409
Steklo kamina, črno – kaj lahko storim?   Črno steklo na kaminu je jasen znak nepopolnega gorenja in slabega izgorevanja. Les se ne vžge, ampak plini iz lesa. Za lažje uplinjanje lesa moramo imeti v zgorevalni komori določeno temperaturo in zados..
31 okt. Nameščanje kaminske peči:
admin 0 1213
Kaminska peč na drva ali pelete prinaša prijeten, varen ogenj v naše domove. Ogenj  ogreje prostor in ustvarja edinstveno vzdušje. O vrstah, modelih, stroških  in proizvajalcih, ter o vsem kar morate vedeti pred namestitvijo boste našli tu.   Kater..
31 okt. Peč na pelete: analiza prednosti in slabosti
admin 0 3474
  Princip delovanja peči na pelete Peči na pelete delujejo podobno kot peči na drva: gorenje peletov ustvarja toploto, ki se ob vrsti peči uporabi: kot toplozračno ogrevanje prostora kot toplozračno ogrevanje z izmenjevalcem vode za centraln..
25 okt. Vas že zebe? Pazite, da ne boste imeli težav z inšpektorjem ali ognjem
admin 0 731
Nova kurilna sezona je pred vrati - ne le, ker korakamo proti novembru, ampak tudi zaradi že precej hladnih nočnih temperatur. Vendar pa se je treba, če za ogrevanje uporabljate lastno kurilno napravo, na novo sezono zelo odgovorno pripraviti, opozar..
01 okt. Posodobljena spletna stran
admin 0 567
Posodobili in preuredili smo spletno stran! Vključili smo tudi Blog!..
01 okt. Katere odmike morate upoštevati pri postavitvi kaminske peči?
admin 0 2559
Katere odmike morate upoštevati pri postavitvi kaminske peči?   Preden razmišljate o nakupu kaminske peči, vam priporočamo, da se obrnete in posvetuje z lokalnim dimnikarjem.   Ta navodila je potrebno upoštevati za zagotovitev varnega in zaneslji..
24 sep. Utrinki iz razstavnega salona
admin 0 644
Oglejte si nekaj utrinkov iz našega razstavnega salona na lokaciji Godešič 100 pri Škofji Loki!    ..
09 sep. HARK katalog 2018
admin 0 516
Nov Hark katalog 2018 je tukaj!   Točno za začetek sezone 2018 kurjenja kaminov je izšel nov Harkov katalog kaminov. Na več kot 172 straneh so kamini, kaminske peči, lončene peči, ogrevani kamini ter še veliko več. Nov katalog je bil popolnoma pr..
07 avg. Kako pravilno zakurimo kamin
0 3807
Za začetek vas želimo seznaniti z naslednjimi napotki:  Za začetek kurjenja je potrebno nekaj več polen, da se kaminska peč ogreje na svojo delovno temperaturo. Vsi ventili naj bodo popolnoma odprti, da prideta kaminska peč in di..
Prikazujem 1 od 12 do 24 (2 strani)