POLETNI DELOVNI ČAS OD 1.07. DO 31.08.2021

PONEDELJEK - PETEK od 9.00 do 14.00,
SOBOTA in izven delovnega časa po dogovoru

Kaminske peči in kamini Romotop

Objavil admin 26/01/2018 0 Komentar (ji) Zastopane znamke,

ROMOTOP je eden vodilnih evropskih proizvajalcev peči in kaminov

 

Že skoraj 700 000 gospodinjstev po vsem svetu uživa izdelke blagovne znamke ROMOTOP. Vsak izdelek, ki zapušča tovarno v Suchdol nad Odrou, je rezultat skupnega prizadevanja vseh 500 zaposlenih. Zahvaljujoč sodobnim proizvodnim zmogljivostim, usposobljenemu osebju in usposobljenim specializiranim trgovcem je blagovna znamka ROMOTOP eno vodilnih evropskih podjetij v tem sektorju. Proizvodni proces z velikim deležem robotizacije poteka na površini 30.000 m2. Fleksibilnost pri dostavi strank podpira 10.000 m2 prostora za skladiščenje in tovorni promet.

 

ROMOTOP peči in ognjišča vložijo pritožbe svojim strankam s prvovrstno zasnovo, visoko kakovostno izdelavo in inovativno rešitvijo procesa zgorevanja lesa. Širok proizvodni program ustreza potrebam standardnih in nizkoenergetskih hiš. Toplotna energija se lahko shrani v oblogo ali se razdeli skozi toplotne izmenjevalnike toplote v celotni zgradbi. Izbirate lahko med oblogami iz ročno izdelane keramike ali naravnih kamnov.

 

 

ROMOTOP največji inovator

 

Na področju oblikovanja, razvoja in izgorevanja je ROMOTOP je izmed največjimi inovatorji.

 

Sodobni časi zahtevajo vedno zahtevnejše zahteve na pečeh in vložkih. V nasprotju s preteklostjo, se pričakuje, da ne le nenavadno estetsko izkustvo, ampak predvsem visoke prednosti proizvoda in njegova visoka učinkovitost in okoljska prijaznost. Naši izdelki vse bolj postajajo najpomembnejši viri toplote v sodobnih gospodinjstvih. Naša inovacijska ekipa izboljšuje pečice za proizvodnjo visoko učinkovitih in okolju prijaznih izdelkov. Zahvaljujoč svoji etični kodeks družbe ROMOTOP vedno uveljavlja ekologijo in ekonomijo poslovanja v svojih inovativnih rešitev.

 

Cilj inovacijskega ekipe je razviti nove tehnične rešitve, predvsem pri oblikovanju kurišč, plinskih prelazov in nadzor proces zgorevanja. Rezultat teh prizadevanj so izdelki, ki so že dosegli veliko bolj stabilno izgorevanje v širokem izhodne toplotne območju. ROMOTOP družba med drugim patentnega nosilca toplote vodnim izmenjevalnikom s sistemom TRIPLE prelaza ki doseže večji prenos toplote na ogrevalni medij in zagotavlja nižjo količino onesnaževalcev z zgorevanjem biomase vroče.

 

Kompleksno strokovno svetovanje in storitve

 

Zahvaljujoč širokemu spektru izdelkov in rešitev lahko ponujamo in uresničimo vsak koncept ogrevanja - vroč zrak, sevanje in topla voda. Skupaj z lastnimi, visoko usposobljenimi svetovalci in servisnimi tehniki imamo tudi vseevropsko trgovsko mrežo.

 

Naše stranke cenijo kompleksno ponudbo na področju svetovanja, montaže, transporta in specializiranih storitev.

 

 

Napiši komentar