POLETNI DELOVNI ČAS OD 1.07. DO 31.08.2021

PONEDELJEK - PETEK od 9.00 do 14.00,
SOBOTA in izven delovnega časa po dogovoru

Caminetti Montegrappa

Objavil admin 26/01/2018 0 Komentar (ji) Zastopane znamke,

Kaminske peči in kamini Caminetti Montegrappa

Peči in kamini Caminetti Montegrappa (http://www.caminettimontegrappa.it) je italijanska družba, ki se je specializirala na proizvodnjo kaminov in kaminskih peči na pelete z veliko različnimi modeli in barvami.

V ponudbi nudijo kamine in peči na lesene pelete z različnimi razvodi vročega zraka in kamine za orgrevanjem tople vode, nizkoenergijskih in pasivnih hišah lahko izbirate med pečmi s hermetično zaprtim krogom in če želite ogrevati veliko območje lahko ponudijo peči z destribucijo vročega zraka.


Peči in kamini Caminetti Monte Grappa so simbol najvišje kakovosti in dizajna že od leta 1976. Na raziskave in razvoj, za katerega je družba Caminetti Montegrappa pripisujejo velik pomen, je zagotovilo za visoko kakovost in izpolnjujejo pričakovanja še tako zahtevnih kupcev v mnogih državah po celem svetu in tudi v Sloveniji.


Materiali, proizvodni proces peči in kaminov Caminetti Montegrappa so patentirani pod blagovno znamko KERAMFIRE ®. To je mešanica naravnih materialov, ki so odporna na visoke temperaturne razlike in lahko prenašajo akumulirano toploto za nekaj ur, ko je kamin ali peč že ugasnjena.


Zgorevalna komora je izdelana z CMtech ® patentirano tehnologijo, ki uporablja visoko odporne materiale, ki zagotavljajo optimalno izgorevanje in s tem zagotavlja dolgo življenjsko dobo in stalno kakovost.

Napiši komentar