Menu
Your Cart

POLETNI DELOVNI ČAS

26.6.2924 - 30.8.2024

PONEDELJEK - PETEK   9:00 -14:00


Pogoji poslovanja

Pred uporabo spletne trgovine morate pazljivo prebrati pričujoče pogoje poslovanja. Z uporabo te spletne trgovine izrazite svoje strinjanje z omenjenimi pogoji. Če se z njimi ne strinjate, Vas prosimo, da ne uporabite spletne trgovine SVET KAMINOV, podjetja FLAMMING d.o.o.

 

O podjetju:

FLAMMING d.o.o.
Godešič 100
4220 ŠKOFJA LOKA
Telefon: + 386 (0) 4 5154490
Fax: + 386 (0) 4 5154490
GSM: +386 (0) 31 789 088
E – mail: info@svetkaminov.si

Številka TRR pri SKB: 03128-1000525792 Odprt pri SKB Banki
IBAN SI56 0312 8100 0525 792 Odprt pri SKB Banki
Matična številka: 1934112
Davčna številka: 47337893
ID za DDV: SI47337893

Smo davčni zavezanci

 

Zavedati se morate, da je vse, kar boste videli ali prebrali na tej strani, zaščiteno kot industrijska lastnina, če ni drugače navedeno in da smete njeno vsebino uporabiti samo v skladu s temi pogoji poslovanja. FLAMMING d.o.o. ne daje jamstva ali zagotovila, da ne boste z uporabo gradiv, ki so prikazana na tej strani, kršili pravic tretjih oseb, ki niso v lasti FLAMMING d.o.o. ali z njim povezane. Slike so lastnina podjetja FLAMMING d.o.o. ali pa ima FLAMMING d.o.o. dovoljenje za njihovo uporabo. Uporaba pričujočih slik z vaše strani ali s strani od vas pooblaščene osebe je prepovedana, če ni izrecno dovoljena s temi pogoji. Vsaka nepooblaščena uporaba slik lahko predstavlja kršitev zakonodaje s področja avtorskih pravic, blagovnih znamk, zasebne lastnine in javnega objavljanja ali pa predpisov in zakonov s področja komunikacij.

FLAMMING d.o.o. se trudi, da bi ta stran vključevala le točne in ažurne informacije, vendar pa FLAMMING d.o.o. ne daje nobene garancije ali jamstva za točnost informacij, prav tako pa ne prevzema nobene odškodninske ali drugačne odgovornosti za napake ali opustitve v vsebini spletne trgovine.

To stran uporabljajte in po njej brskajte na lastno odgovornost. Niti FLAMMING d.o.o. niti katerakoli druga oseba, ki je sodelovala pri ustvarjanju, izdelavi ali posredovanju te strani, ne more biti odgovorna za povračilo kakršnekoli neposredne, posredne, naključne ali posledične škode oziroma plačilo globe zaradi Vašega obiska te strani ali njene uporabe.

Ne da bi kakorkoli omejevalo zgoraj navedeno, bo veljalo, da vam je vse, kar se nahaja na tej strani, posredovano "takšno, kot je" brez kakršnekoli izrečne ali zakonsko predpisane garancije, kar velja tudi za garancije za tržljivost blaga, njegovo ustreznost za določen namen ali ne kršenje pravic drugih. Podjetje FLAMMING d.o.o. ne prevzema tudi nobene odgovornosti in ne more biti odškodninsko odgovorno za kakršnekoli poškodbe vaše računalniške opreme ali druge lastnine ter viruse, ki bi lahko prizadeli vašo opremo, zaradi vašega obiska strani, njene uporabe, brskanja po njej, prenosa kakršnihkoli materialov, podatkov, tekstov, slik in video ali avdio gradiv iz te strani.

Trgovina Flamme – svet kaminov, podjetja FLAMMING d.o.o. ni preverila vseh strani, ki so povezane s to spletno stranjo in zato ni odgovorna za vsebino katerekoli zunanje ali druge strani, ki je na kakršenkoli način povezana s to spletno stranjo. Pri vseh vaših povezavah z drugimi spletnimi stranmi ali mesti nosite sami celotno tveganje.

FLAMMING d.o.o. ima pravico, da kadarkoli spremeni pričujoče pogoje poslovanja z ažuriranjem te objave. Vse tovrstne revizije pogojev poslovanja so zavezujoče za vas, zato Vam priporočamo, da periodično obiskujete to stran in preverite tekoče veljavne pogoje, ki so zavezujoči za vas.

 

Pravno obvestilo:

Ničesar, kar vsebuje ta stran, ni mogoče tolmačiti kot podelitev licence ali pravice do uporabe blagovnih znamk, ki so prikazane na strani, brez predhodnega pisnega dovoljenja podjetja FLAMMING d.o.o. oziroma tretje osebe, ki bi lahko bila lastnik blagovnih znamk, ki so prikazane na tej strani.

 

Omejitve uporabe materiala :

Lastnik in upravljalec te strani je podjetje FLAMMING d.o.o. ki je ustanovljeno na podlagi slovenske zakonodaje in ima svoj sedež v Sloveniji. Po tej strani lahko svobodno brskate in kupujete po vaših željah. Gradiva, ki so prikazana na tej strani, lahko prenesete s spleta v nekomercialne namene, to je izključno za vašo domačo osebno uporabo, pri tem pa ne smete na noben način spreminjati označb avtorskih pravic, blagovnih znamk in drugih obvestil o lastništvu. Vsebine te strani ne smete kopirati, razmnoževati, poobjavljati, prenesti na splet, razpošiljati po pošti, posredovati ali na drug način razširjati v javne ali komercialne namene brez predhodnega pisnega dovoljenja podjetja FLAMMING d.o.o., kar velja tako za besedilo, kakor tudi za slike in avdio ter video vsebine.

 

Druge politike :

FLAMMING d.o.o. spodbuja stranke, da skupaj obiskujejo trgovino. Otroci, mlajši od 18 let, naj pred sporočanjem naslova za elektronsko pošto ali drugih osebnih podatkov vprašajo za dovoljenje svoje starše ali skrbnike.

 

Piškotki (Cookies):

Celoten sistem prijavljanja, košarice in nakupa poteka preko sejnih piškotkov (session cookies). To so piškotki, ki so na vašem računalniku shranjeni le v času dokler uporabljate našo stran. Ko zaprete brskalnik ali ko poteče vaša seja (nekaj ur) se tak piškotek izbriše z računalnika. Piškotki so popolnoma nenevarni, saj ne puščajo nobenih sledi na računalniku, so pa pogoj za pravilno delovanje strani. Sistem uporablja tudi navadne piškotke, ki na vašem računalniku ostanejo dlje časa (trenutno je vrednost nastavljena na 2 leti), ti pa se zapišejo le v primeru, da ob prijavi izberete opcijo "Avtomatska prijava". Na vaš računalnik se zapišejo trije piškotki (ime, priimek, email), ki pomagajo sistemu da vas ob naslednjem obisku prepozna. Ti piškotki se zbrišejo ko pritisnete gumb "To nisem jaz" oz. Drugo povezavo, ki jasno navaja, da se želite odjaviti oz. končati z delom, kot prijavljen uporabnik. Ti piškotki niso nujni za pravilno delovanje strani. Uporaba piškotkov je postala industrijski standard. Našli jih boste na večini pomembnejših spletnih strani. FLAMMING d.o.o. ne uporablja piškotkov za potrebe trženja. Piškotki, ki jih uporablja FLAMMING d.o.o. so namenjeni samo za pomoč pri Vašem nakupovanju. Več o upravljanju s piškotki si preberite v pomoči vašega brskalnika. Vse cene so v EUR in ne vsebujejo zakonsko predpisanega DDV.

 

Dobavni roki:

Spletna trgovina obratuje 24 ur na dan, vse dni v letu. Vaša naročila sprejemamo od ponedeljka do petka od 7 do 18 ure, razen praznikov. Vsa naročila oddana bodo odpremljena oz. dostavljena v roku 2-3 tedne. O predvidenem roku dostave boste obveščeni ob potrditvi naročila. Če dobava blaga presega 3 tedne boste o tem TAKOJ obveščeni.

 

Plačila:

Za vsa plačila nad 400 EUR zahtevamo naslednje plačilne pogoje:

- 30% akontacija cene pri naročilu blaga
- 60 % akontacijo pred dobavo
- razliko (10%) po opravljeni montaži

Vsa plačila se plačujejo izključno na naš TRR. 03128-1000525792, odprt pri SKB Banki.

 

Dostava:

Dostavo naročenega blaga opravimo sami ali naš pogodbeni partner DPD - paketna dostava. Dostava blaga je omejena na ozemlje Slovenije. Blago je dostavljeno v dopoldanskih urah (ponavadi do 14. ure). Če na naslovu ni nikogar, ki bi sprejel pošiljko, dostavljalec pusti obvestilo. Pri nakupu nad 200,00 EUR stroški poštnine odpadejo, DDV je zajet v ceni.

 

Reklamacije in vračilo blaga:

Reklamacije upoštevamo v roku 8 dni po montaži!

 

Garancija:

Artikli v trgovini SVET KAMINOV podjetja FLAMMING d.o.o. imajo garancijo, če je tako navedeno na garancijskem listu. Garancija je veljavna ob upoštevanju navodil na garancijskem listu ter ob predložitvi veljavnega računa. Garancijski roki so navedeni na garancijskih listih ali na računu.